top of page

Laatste update kampeerseizoen

Bijgewerkt op: 2 jun. 2020


Beste Kampeerders,


In vervolg op ons eerdere bericht kunnen wij melden dat er inmiddels een nieuwe versie van de noodverordening van de veiligheidsregio Kennemerland beschikbaar is. Wij maken hieruit op dat in afwijking van hetgeen wij eerder gemeld hebben er geen belemmeringen zijn om vanaf 1 juni na het plaatsen/bouwen van de strandhuisjes deze gewoon te gebruiken inclusief overnachten. De enige belemmering die nog genoemd wordt is de sluiting van de toiletunits (tot 1 Juli). De federatie zal deze interpretatie komende week nog verifiëren bij de gemeente en dan jullie ook definitief uitsluitsel geven.

Zoals jullie ook weten is er door de federatie een corona protocol opgesteld. De naleving van dat protocol is een belangrijke voorwaarde voor het kamperen gedurende het seizoen 2020. Het is daarom onze gezamenlijke verantwoordelijkheid als kampeerders om daar zorgvuldig mee om te gaan.

Er is nu dus duidelijkheid over de start van het kampeerseizoen vanaf 1 juni. De federatie zal daarom de eerder afgesproken gesprekken met de gemeente over de financiële gevolgen van een verkort seizoen nu gaan voeren. Daarbij wordt ook nog de vraag meegenomen over een mogelijke verlenging van het kampeerseizoen 2020.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen/opmerkingen zijn dan horen we die graag per mail.

Zodra er meer nieuws is melden we ons weer.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van K.V. Voorwaarts


278 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page